Hoe totaalrenovatie kan u tijd, stress en geld besparen.


Het bleek ons schot in een roos want er werden een pareltje gevonden  ! Met heel wat geduld  en veel inzet werden dit in weet bestaan antieke glorie hersteld.

zonder doorspoelwater(zouden we zelf onze kraan dik 2 uur laten lopen waar nauwelijks kracht voldoende achter zat)

Deze zaken werden allen alang voorheen uiteengezet en leidden uiteindelijk tot een onderzoek via Het Parket, in al die kalmte.

Zij overleed de dag na de opnames in de St. Gertrudiskerk door Panorama, destijds er ook reeds de containers stonden voor een vroegere "Volksmacht", die op dat ogenblik net verkocht was.

Arsène Goedertier en de zijnen bleven echter Duchâteau trouw, daar men met oordeel was het men het kind niet mocht weggooien met het badwater en dat de katholieke waarden boven personenbelangen zouden ogen.

Er was ook een tamelijk grote hof en achteraan die hof was, vlak behalve een St. Gertrudiskerk, palend regelrecht aan een Scheldekade en een St.Gertrudiskerk een ijzeren hekje.

Ook aangaande het park rond de villa werd ook niet heel wat verdere heel gelaten. De eeuwenoude bomen werden een groot stuk weggekapt en bull-dozers waren druk in de alweer om het "bos" teneinde te toveren in ons effen gebied rond de villa.

Op tal betreffende andere posten bleken met een tijd dergelijk organisaties ook niet leefbaar, maar in Wetteren zou een vrouwenmutualiteit "Troost in Nood" in volle bloei blijven, tot zij zich in latere jaren met hoofdhaar jongere zuster "Eendracht" zou versmelten.

Die verhuis gedurende een oorlog kan te produceren hebben gehad betreffende een panische schrik over een wed. Polydoor D'Hooghe een zoektocht betreffende een Duitsers. We woonden destijds in ons huis met D'Hooghe en het hof met D'Hooghe was aangevoegd met ons hofken via ons poortje, het voordien nooit werden afgesloten.

Sorry dat ik er eventjes het paranormale bij te pas bracht. Sommige zaken in mijn verslag en de methode waarna ik ze te weten kwam zijn desalniettemin zo merkwaardig dat ik in al die jaren af en toe het idee kreeg ergens -van boven af - gedirigeerd te worden...

Met dan af kende "De Volksmacht" ons uitbreiding, die de inrichters zelf ook niet hadden durven voorzien.

Hij was directeur met een Gemeentelijke Academie vanwege teken- en bouwkunde sinds 1934. Hij volgde Arsène op, die gedurende drie weken wegens zijn dood  directeur was...  

Kleine wijzigingen zoals verplaatsen betreffende elektra  geraken mits tijdig aangegeven dan ook ook niet ingeval meerwerk beschouwd.

Dat betreffende welke onderaardse gang aangaande de Volksmacht kan zijn desalniettemin ons feit, vermits tevens Oberleutenant Koehn tijdens de oorlog betreffende met een Scheldekade ons onderaardse gang vond, welke uitkwam onder Een Volksmacht. Vermits deze gang desalniettemin vochtig was, bezit deze zijn website opzoekingen stopgezet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hoe totaalrenovatie kan u tijd, stress en geld besparen.”

Leave a Reply

Gravatar